Hässleholm kultur hus

Hässleholm Kulturhus

MENY
JavaException: java.io.FileNotFoundException: CACHE_ARENAS_AND_MULTIATTR.txt (No such file or directory) TypeError: Cannot call method "get" of undefined

Söndagspicknick i Hovdala Trädhus

 Söndagspicknick i Hovdala Trädhus
Trädhuset på Hovdalafältet, strax söder om Hässleholm, håller öppet för medhavda picknickar en stund på söndagar under våren. Kom och avnjut medhavda godsaker och bli samtidigt bjuden på panoramautsikten över Finjasjön & dess kuperade omgivningar.
Det började som ett luftslott och en vision om att bygga ett hus högt uppe i träden för att framhäva de trädrika miljöerna i Hässleholms kommun. Omöjligt, sa en del, vansinnigt, sa andra. Nu står det är ändå, i en bokbacke ett stenkast från Hovdala slott med en hänförande utsikt över Finjasjön.

Med start söndagen den 4 mars och därefter varje söndag t o m den 17 juni så är huset öppet för allmänheten under angivna tidsintervaller.
Besökare ansvarar för att ta med egna tallrikar, bestick, glas samt att städa efter sig. För mer information om arrangemangen, se evenemangslänken nedan.


Prisinformation

Fri entré. Obs! Ingen försäljning.

Kontaktinformation

Tyvärr är det problem med evenemangsvisningen. Fram tills probelmen är lösta hänvisar vi till turistbyråns evenemangvisning. Här kan du se Kulturhusets evenemanglänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

 

Kontakt

Hässleholm Kulturhus

Besöksadress: Vattugatan 18/Järnvägsgatan 23


Skicka brev:

Hässleholms kommun

Kultur- och fritidsförvaltningen

281 80 Hässleholm


Telefonnummer: 0451-26 66 70

Din åsikt

Sociala medier

Facebook
Twitter
Instagram
Hässleholms Kommun