Hässleholm kultur hus

Hässleholm Kulturhus

MENY

Biljetter

Köp dina biljetter i kulturhusets biljettkassa!

Biljettkassan säljer biljetter till de flesta evenemang i kulturhuset. Du hittar biljettkassan i entréhallen, men du kan även ringa och boka biljetter på tel. 0451-26 66 70 under våra öppettider. Biljettkassan är öppen en timme innan varje evenemang.

 

Du kan boka många av biljetterna på nätet via vår evenemangskalender Länk till annan webbplats.


Covidpass + evenemang = sant?

Både ja och nej! Från och med den 1 december och tills vidare finns det några saker du som besökare till något av våra evenemang behöver ha koll på:

 

  • Alla evenemang där kultur- och fritidsförvaltningen står som arrangör behöver du som är 18 år och äldre visa upp ett giltigt covidpass, oavsett besöksantal.
  • Har du inte möjlighet att vaccinera dig på grund av medicinska skäl? Då går det bra att visa upp ett giltigt läkarintyg.
  • Ett negativt covidtest gäller ej.
  • Föreningar och externa aktörer tar själva beslut om vad som gäller på deras respektive evenemang och ansvarar för att dessa regler följs.

 

Vi uppmanar dig som besökare att komma i god tid för att undvika trängsel, samt vara beredd på att visa upp en giltig legitimation.

 

Är du osäker på vad som gäller på ett evenemang du ska gå på? Du är välkommen att kontakta biljettkassan på tel. 0451-26 66 70 vid frågor.

 

Mer information om covidbevis samt hur du hämtar ditt finns på https://www.ehalsomyndigheten.se/covidbevis/ Länk till annan webbplats.

 

Inställt eller flyttat evenemang?

Om evenemanget du har köpt biljetter till har blivit inställt eller flyttat så kommer du få information om eventuell återbetalning eller nytt datum från arrangören. Beträffande återköp av biljetter är det upp till varje enskild arrangör att besluta om detta. Kontakta arrangören bakom ditt arrangemang för mer information. 


På sidan www.hassleholm.se/evenemangcorona Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. har vi samlat alla evenemang som påverkas. Listan uppdateras löpande varje dag. Vid frågor ring gärna kulturhusets biljettkassa 0451-26 66 70.


Återköp

Har du väl löst ut dina biljetter så görs inga återköp. Biljetterna köps bara tillbaka om föreställningen skulle bli inställd. Byte av biljetter görs endast inom samma evenemang om det finns olika föreställningsdagar/-tider, detta till en kostnad om 20:-/biljett. Ta med dig biljetterna till vår biljettkassa så hjälper vi dig med bytet.


Presentkort

Varför inte ge bort presentkort till dina nära och kära? En annorlunda present som säkerligen uppskattas av alla! Köp ditt presentkort över disk i vår biljettkassa i Kulturhuset. Presentkortet gäller på alla evenemang vars biljetter säljs av kulturhusets biljettkassa.Garderob


Föreningar i kommunen tar hand om dina ytterkläder gratis!

De lokala säkerhetsföreskrifterna medger inga ytterplagg eller större väskor i våra salonger under offentliga föreställningar och evenemang. Därför ber vi våra besökare lämna in ytterplagg i den bevakade garderoben. Vi tar ingen garderobsavgift.

Garderoben är bevakad och bemannad under samtliga offentliga arrangemang. Du möts av medlemmar och ideella krafter verksamma i någon av kommunens många föreningar. Alla intäkter från garderoben går till föreningarnas verksamhet - företrädelsevis ungdomsverksamhet.

Tack för att du bidrar till en aktiv fritid för kommunens barn och ungdomar.

Föreningar som har frågor eller är intresserade av att anmäla sitt intresse för att bemanna garderoben, kan anmäla sig till scenmästare Tommy Johansson 0451- 26 71 05.


Öppettider

Öppettider Biljettkassan & Utställningshallen


Måndag: stängt

Tisdag: kl. 10:00-13:00, 13:30-16:00

Onsdag: kl. 13:00-18:00

Torsdag: kl. 10:00-13:00, 13:30-16:00

Fredag: kl. 10:00-13:00, 13:30-16:00

Lördag: jämna helger kl. 10:00-13:00, övriga stängt

Söndag: stängt


Telefonnummer:

0451-26 66 70


E-post till Biljettkassan

Dela sidans innhåll:

Kontakt

Hässleholm Kulturhus

Besöksadress: Vattugatan 18/Järnvägsgatan 23


Skicka brev:

Hässleholms kommun

Kultur- och fritidsförvaltningen

281 80 Hässleholm


Telefonnummer: 0451-26 66 70

Din åsikt

Sociala medier

Facebook
Twitter
Instagram
Hässleholms Kommun